Bildarkivet uppdaterat

Från den gamla hemsidan har nu samtliga bilder i bildarkivet förts över till den här sidan. Nytt är att du enklare kan navigera dig runt mellan de olika årens evenemang och du kan även komplettera med dina egna bilder via ett enkelt formulär som du hittar på Bildarkivssidan.

TILL BILDARKIVET

3 thoughts on “Bildarkivet uppdaterat

  1. Karlstad den 22 / 11 2016 Hej på Er där ute !
    Kan någon hjälpa mig att få min bil lackad OBS ! ! ! Endast skalet INGET I MOTORN ELLER KOFFERT ELLER ANDRA STÄLLEN BEHÖVS SPACKEL PÅ ETT STÄLLE DÄR BLIVIT ETT VECK / AMAZONEN STÅR I TORRT KALLGARAGE I KARLSTAD BET. BRA TYCKER JAG DET ÄR 1970 årsmodell och som ovan ingen rost bara ett veck som man måste spackla upp ( en kant av sten i vägen när jag skulle backa slarvigt av vägbyggarna . MEN den som vill hjälpa mig :

    054 565406 070 6016561

  2. Ramlade för första gången in på denna sida. Roligt att se att det finns en klubb för gamla Volvo bilar. Fick nästan lite nostalgi tripp med alla dessa pärlor av begagnade bilar. Jag skulle gärna vilja äga en men vet inte om man vågar ge sig på att reparera en sådan bil om något hände. Måste va svårt att hitta reservdelar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.